Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
06-1/783-0207

5 Perc Angol: 300 hallás utáni értést ellenőrző feladat (alap-, közép- és felsőfokon)

Ár:
6.900 Ft (6.571 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2019. november 21.
Elérhetőség: Raktáron

A 300 feladatsort tartalmazó, Magyarországon egyedülálló gyűjtemény a legtöbb nyelvtanulónak gondot okozó hallás utáni szövegértési feladatok gyakorlására helyezi a hangsúlyt alap (B1)-, közép (B2)- és felsőfokon (C1). A változatos feladattípusokkal minden típusú nyelvvizsgára remek felkészülést biztosít, és természetesen a könyv végén megoldókulcs is található. A hanganyagokat nem csak letölteni tudják a tanulók, de a szövegek mellett található QR kódok segítségével mobiltelefonnal azonnal meg is tudják hallgatni őket. A sikeres vizsgára való felkészüléshez tippek és tanácsok is találhatóak a kiadványban gyakorlott nyelvvizsgáztazó szerzőpárosunktól.

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

- minden típusú nyelvvizsgára

- érettségire

- hallás utáni értés fejlesztésére

- mobilkészülékkel, QR kóddal is meghallgatható hanganyagok

- tippes és tanácsok

- önállóan is használható

- letölthető hanganyagok

Hasonló termékek

5.900 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

A 2013-ban megjelent, egyedülálló újdonságnak, a Beszélő Tanulókártyáknak immár itt a második része, a Magánbeszélgetések! 

Képeslap méretű kártyákon található QR kód segítségével okostelefonnal rögtön meg is tudod hallgatni a párbeszédeket! 

 - 100 hasznos mindennapi párbeszéd angolul

 - a párbeszéd hasznos panelmondatai kiemelve magyar jelentéssel

 - angol-magyar szószedet

- profi minőségű hanganyagok

 - könnyen zárható dobozba csomagolva

5.900 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Egyedülálló újdonság: szólaltasd meg a tanulókártyákat a mobiltelefonoddal - vagy töltsd le a hanganyagokat weboldalunkról! Száz hasznos mindennapi párbeszéd szószedettel és kifejezés gyűjteménnyel! 

 

 • Képeslap méretű kártyák QR kóddal, így okostelefonnal rögtön meg is tudod hallgatni a párbeszédeket! 
 • 100 hasznos mindennapi párbeszéd angolul
 • a párbeszéd hasznos panelmondatai kiemelve magyar jelentéssel
 • angol-magyar szószedet
 • profi minőségű hanganyagok
 • könnyen zárható dobozba csomagolva
4.900 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

A könyvet olyan tanulóknak készítettem, akik még egyáltalán nem, vagy csak egészen keveset tanultak angolul. Az önálló használatot segíti a képes szótár, a hanganyag és a feladatok is. A két részre bontott tananyag (16 lecke + komplett nyelvtani magyarázatok) elsajátítása után a tanulók nagyon közel kerülnek az alapfokú nyelvvizsga szintjéhez, akár meg is próbálhatják letenni azt, ha éppen szükségük van rá!
 
A nyelvtani anyagok mellett a szókincset, a beszédszituációkat és a párbeszédeket úgy állítottam össze, hogy a legfontosabb hétköznapi témakörökben (bemutatkozás, munka, iskola, vásárlás, étkezés, orvosnál, útbaigazítás, stb.) mindenki könnyedén elboldogulhasson.
 
A könyvhöz egy ingyenesen letölthető dupla CD és egy 110 oldalas munkafüzet is tartozik!

4.900 Ft

A nagysikerű 5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek könyv folytatása már kapható!

 • - 350 oldal
 • - 16 lecke hétköznapi beszédtémákra építve
 • - komplett nyelvtan magyar nyelvű magyarázatokkal
 • - feladatsorok a szókincs és nyelvtan gyakorlására
 • - ingyenesen letölthető brit és amerikai hanganyag
 • - elegendő tudás akát középfokú nyelvvizsgára is
9.540 Ft 7.500 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)

2019-ben immár 10. évadához érkezik a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin! 2009-ben, amikor elindítottuk az 5 Perc Angolt havi, nyomtatott magazin formájában is, célunk az volt, hogy egy olyan bulvár-életmód lapot hozzunk létre, amely szórakoztató és populáris cikkeken keresztül, rengeteg témával segít az olvasóknak a nyelvgyakorlásban és a nyelvtanulásban! Így egyszerre tudnak olvasóink kikapcsolódni és szinte észrevétlenül tanulni is. 

A magazin számos témában kínál cikkeket, így: havi aktualitások, érdekes hírek a nagyvilágból, receptek, utazás, állatvilág, egészség és fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány és technika, zene, film, könyvajánló, Magyarország. 

A magazin második felében nyelvvizsgára és érettségire készülők találnak írásbeli és hallás utáni vizsgákra felkészítő feladatsorokat megoldókulccsal alap-, közép- és felsőfokon is, illetve kidolgozott szóbeli és üzleti angol témákat is. 

Kiadványunkkal gondoltunk a kezdőkre is, így számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban. A kiadvány cikkeinek nagy részéhez hanganyag is tartozik, amelyet egy brit rádióállomáson veszünk fel anyanyelvi előadók közreműködésével (havonta kb. 60 perc rádiós minőségű hanganyag).

A hanganyagokat olvasóink ingyenesen, regisztráció nélkül érhetik él és tölthetik le weboldalunkról, így a magazin cikkeit akár MP3 lejátszón vagy mobiltelefonon is tudják hallgatni úton-útfélen, illetve okostelefonnal a cikkek melletti QR kód segítségével is meg lehet hallgatni! 

Előfizetéseket csak belföldi címre tudunk szállítani.

 

3.750 Ft

Előfizetéseket csak belföldi címre tudunk szállítani
DIGITÁLIS ELŐFIZETÉS: http://www.dimag.hu/magazin/5_Perc_Angol_Magazin

Celebtalk, bulvár, utazás, rejtvény, horoszkóp, szakértő válaszol, számos érettségi és nyelvvizsga felkészítő anyag! Tanulj, miközben szórakozol!

Magazinunk havonta jelenik meg 92 oldal terjedelemben, amelynek az első fele egy bulvár-életmód újságnak „álcázott” nyelvoktató magazin (ahol a tematikus cikkekhez – havi téma, recept, utazás, sport, egészség és fitness, tudomány és technológia, könyvajánló, sztárpletykák, divat, horoszkóp és rejtvény - tartozik feladat, hanganyag, videó, képes szótár, szószedet, stb.), a másik felében pedig kidolgozott írásbeli és szóbeli tételeket, feladatokat, felkészítő anyagokat találsz nyelvvizsgára és érettségire. A magazin végén Business English tananyagok, és egy szakértői rovat is található. Ráadásul a magazinhoz számos audió és videó anyag is tartozik. Az előfizetők kedvezményes áron kaphatják meg a magazinokat: az előfizetés ára negyedévre 2250 forint (750 forint/példány).

2.250 Ft

Előfizetéseket csak belföldi címre tudunk szállítani

DIGITÁLIS ELŐFIZETÉS: http://www.dimag.hu/magazin/5_Perc_Angol_Magazin

Celebtalk, bulvár, utazás, rejtvény, horoszkóp, szakértő válaszol, számos érettségi és nyelvvizsga felkészítő anyag! Tanulj, miközben szórakozol!

Magazinunk havonta jelenik meg 84 oldal terjedelemben, amelynek az első fele egy bulvár-életmód újságnak „álcázott” nyelvoktató magazin (ahol a tematikus cikkekhez – havi téma, recept, utazás, sport, egészség és fitness, tudomány és technológia, könyvajánló, sztárpletykák, divat, horoszkóp és rejtvény - tartozik feladat, hanganyag, videó, képes szótár, szószedet, stb.), a másik felében pedig kidolgozott írásbeli és szóbeli tételeket, feladatokat, felkészítő anyagokat találsz nyelvvizsgára és érettségire. A magazin végén Business English tananyagok, és egy szakértői rovat is található. Ráadásul a magazinhoz számos audió és videó anyag is tartozik. Az előfizetők kedvezményes áron kaphatják meg a magazinokat: az előfizetés ára negyedévre 2250 forint (750 forint/példány).

795 Ft

Eljött a március, és ismét egy újabb lapszámot tartasz a kezedben, immár a 114 magazint! Szinte számomra is hihetetlen, hogy már ilyen régóta tanulunk együtt!

Erre a hónapra is számos érdekes témával készültem neked, hogy a tanulás még élvezetesebb legyen, hiszen enélkül nehéz sikereket elérni, és motiváltnak maradni.

Címlapunkon ezúttal egy hölgy, a szépséges Keira Knightley szerepel, aki nem csak bájával, de teheségével is hatalmas rajongótáborra tett szert. Életéről, és legjobb filmjeiről is olvashatsz a magazinban.

A színésznőn kívül egy másik nagyon híres hölgy is kiemelt szerepet kapott ebben a lapszámban. Ő nem más, mint Barbie, a világ leghíresebb babája, aki idén ünnepli a hatvanadik születésnapját.

Utazás rovatunkkal ezúttal Monacóba látogatunk, és természetesen lesznek receptek is, ebben a hónapban a megunhatatlan csokoládéval a főszerepben. De lesz szó a teáról, és az angol teázási szokásokról is, illetve megismerkedhetsz egy különleges és egyedülálló magyar moziposzter gyűjteménnyel is.

Ahogy eddig is, most is megtalálod állandó rovatainkat, ,így lesznek hírek a nagyvilágból, celeb pletykák, tudmányos és technikai érdekességek, divat és állatos történetek is.

A magazin második felében továbbra is nyelvvizsgára és érettségire felkészítő feladatsorokat, nyelvtani és szóbeli tételeket és feladatokat találsz, amelyekhez megoldókulcs is tartozik.

Ne feledd, hogy a cikkek melletti QR-kódokat beolvasva kapolcsódó hanganyagokat és videókat találsz a magazinban!

Jó tanulást és kellemes szórakozást kívánok!

795 Ft
Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2019 áprilisi száma! Keresd az újságárusoknál, hiper és szupermarketekben, benzinkutakon, illetve postahivatalokban!  
795 Ft

E hónapban kiemelt szerepet kap a Trónok harca, hiszen áprilisban bemutatatták a milliók által várva várt 8. évadot, amely egyben a befejező része is a sorozatnak. Olvashatsz az egyik legkedveltebb karaktert alakító színész, Peter Dinklage életéről és pályafutásáról, és néhány kiemelkedő filmjéről is. Hoztam neked egy interjút Maisie Williamsszel és Sophie Turnerrel is, sőt egy játékban is részt vehetsz, amelynek részleteit a Facebook-oldalunkon találod meg.

A filmek mellett most is lesz zene, a hamarosan hazánkba látogató Iggy Popról is olvashatsz a magazinban.

Receptrovatunkban ezúttal a palacsinta kapja a főszerepet, míg egészségrovatunkban az anyagcseréről lesz szó.

Magyarországot bemutató rovatunkban Szentendrére látogatunk, és megnézzük a 2019-es nyári férfi divattrendet is.

Természetesen ebben a hónapban is megtalálod megszokott rovatainkat, mint a híreket a nagyvilágból, a celeb pletykákat, az állatos történeteket és a különleges emberi történeteket is.

A magazin második felében nyelvvizsgára és érettségire felkészítő feladatsorokat találsz, amelyekhez megoldókulcs is tartozik, illetve, megtanuljuk a jövő idők használatát is. A nyelvtani részhez egy videós magyarázatot is készítettem neked.

Jó tanulást kívánok!

795 Ft

Rohan az idő, immár 7. havi lapszámunkat tartod a kezedben, és remélem neked is sikerült pár napot pihenéssel töltened. Ahogy korábban is mondtam, nyáron mindig több idő jut nyelvtanulásra és nyelvgyakorlásra is, így érdemes minden nap – akár csak egy-két rövid cikk erejéig – elővenni a magazint.

Ebben a hónapban kiemelten foglalkozunk a 90-es évek végénnek legnépszerűbb tévésorozatával, az idén 20 éves Sex and the City, azaz a Szex és New York című műsorral, így nem csak magáról a show-ról, de a főszereplőről, Sarah Jessica Parker életéről és munkásságáról is olvashatsz ebben a lapszámban.

Utazásrovatunkkal is természetesen a Nagy Almába látogatunk, és a top 10 érdekességet is erről a városról gyűjtöttük neked össze.

Receptrovatunkban ezúttal fantasztikus – ám mégis egyszerűen elkészíthető – süteményeket mutatunk be, de olvashatsz egy új csodajárgányról, és a világ egyik legnépszerűbb sportjáról, a strandröplabdáról is.

Természetesen ebben a hónapban sem maradnak el a megszokott rovatok, így lesznek hírek, pletykák, állatos történetek, stílustippek is. Olvashatsz egy 80 éves nagymamáról is, aki fejébe vette, hogy egyetemre megy és lediplomázik, amit hajlott kora ellenére meg is tett.

Nyelvvizsgára és érettségire készülők most is megtalálják felkészítő feladatsorainkat (alap-, közép- és felsőfokon is), mind a vizsgák szóbeli, írásbeli és hallás utáni értést ellenőrző részéhez.

Folytatjuk phrasal verb, azaz vonzatos igékkel foglalkozó sorozatunkat is: ezúttal mindennapi tevékenységeinkkel kapcsolatos kifejezéseket tanulunk meg.

Ha a magazin mellett szeretnéd még tovább gyakorolni és fejleszteni a nyelvtudásod, látogass el weboldalunkra is, ahol több tízezer leckével, hanganyaggal és feladattal gyakorolhatod az angolt nap mint nap!

795 Ft

Bár sokat váratott magára, végre itt a nyár! Ez az évszak az egyik legalkalmasabb a nyelvtanulásra, és nyelvgyakorlásra, hiszen ilyenkor sokkal felszabadultabban, akár a szabadban vagy vakáció közben, a szerencsésebbek pedig anyanyelvi területen fejleszthetik tudásukat. Nagyon sokan ilyenkor iratkoznak be intenzív nyelvtanfolyamra. Fontos, ha te is részt veszel egy ilyen kurzuson, akkor figyelj arra, hogy akkor se hanyagold el a gyakorlást, ha vége a tanfolyamnak, és minden nap foglalkozz egy kicsit az angollal. Erre remek eszköz a magazin és a weboldalunk is!

Most pedig nézzük, hogy mit tartogat ez a lapszám neked! Címlapunkon Jason Momoa látható, aki az utóbbi időben hihetetlen népszerűségre tett szert, főleg a hölgyek körében. A magazinban olvashatsz az életéről és a legjobb filmjeiről is.

Júniusban dunai utazásunk második, déli szakasza következik, telis-tele érdekes látnivalóval.

A receptek most sem maradhatnak el, most ínycsiklandozó fagyikat készítünk házilag.

De lesz szó a világ legveszélyeztetettebb állatfajairól, és a Citroën legújabb elektromos autójáról is. Szabó T. Annával a nyelvtanulás és nyelvismeret fontosságáról beszélgettünk, az interjút a magazin végén olvashatod.

Természetesen ebben a hónapban is megtalálod már megszokott rovatainkat, így a híreket a nagyvilágból, a celeb pletykákat, az állatos történeteket, illetve a tudományos és technikai érdekességeket is.

A magazin második felében pedig nyelvvizsgákra és érettségire felkészítő feladatokat találsz.

Jó tanulást és kellemes vakációt kívánok!

795 Ft

Ebben a hónapban a nyári témák mellett kiemelt szerepet kap a művészet, így olvashatsz Frida Kahlo életéről (ne feledd el megnézni a művésznő kiállítását Budapesten, amely november 4-ig várja a látogatókat), készítettünk egy összeállítást a világ 10 legrejtélyesebb, műalkotásokba rejtett titkáról, és a szókincsünket is ebben a témakörben fejlesztjük.

Utazásrovatunkkal Barcelonába látogatunk, de lesz szó a hamarosan Budapesten koncertező Ricky Martinról is, sőt könnyű nyári finomságokat is készítünk.

Címlapunkon Ethan Hawke szerepel, akire talán legtöbben a Holt költők társasága című filmből emlékezhettek, de a lassan 50 éves színész ennél sokkal színesebb személyiség, hiszen rengeteg filmben játszott, és regényíróként is jegyzik. Életéről és munkásságáról is olvashatsz ebben a számban. 

Természetesen most is megtalálod állandó rovatainkat, így lesznek hírek a nagyvilágból, celeb pletykák, fitnesz és technikai újdonságok, divat és állatos történetek is.

Nyelvvizsgára készülők alap-, közép-, és felsőfokon is találnak feladatsorokat megoldókulccsal a szóbeli és az írásbeli vizsgákra is.

Jó tanulást és kellemes időtöltést kívánok!

795 Ft

Címlapunkon ezúttal Bryan Cranston látható. Ő szerintem tipikusan az a színész, akinek a nevét talán nem mindenki ismeri, viszont mindenki tudja, hogy ki ő, ha máshonnan nem is, akkor a Breaking Bad című sorozatból. A színész legjobb filmjeiről és életútjáról is olvashatsz a magazinban.

Olvashatsz Neil Armstorongról is, aki 50 évvel ezelőtt, az első emberként járt a Holdon. Ellátogatunk Marokkóba, ahonnan egy receptválogatást is hozok neked.

Idiómarovatunkban ezúttal a csillagokkal foglalkozunk, de lesz szókincsfejlesztés is, mégpedig lakásbérlés, lakáskeresés, költözködés témában.

Természetesen most is megtalálod állandó rovatainkat, mint például a híreket a nagyvilágból, a celeb pletykákat, tudományos és technikai érdekességeket és divattippeket is.

Olvasd el összefoglalónkat a megújult ORIGÓ (Rigó utcai) nyelvvizsgáról is! 

Jó tanulást és kellemes vakációt kívánok!

Szalai Nóri

795 Ft

Sajnos vége a nyárnak, és mire a kezedben tartod ezt a lapszámot, már lehet, hogy elkezdődött az iskolaév is. Bár nekem a nyár messze a legkedvesebb évszakom, de az ősz mindig sok izgalmat tartogat, hiszen a legtöbben ilyenkor vágnak bele (újra) a nyelvtanulásba, így nekünk fontos feladatunk, hogy a kezdeti lelkesedést életben tartsuk, egész éven át sok érdekes olvasmánnyal, feladattal és tanulnivalóval.

Erre a hónapra is számos szórakoztató és hasznos témát hoztam nektek, kezdve a címlapsztárunkkal, Sir Patrick Stewarttal, akinek az életéről és filmjeiről is olvashatsz a magazinban.

Utazás- és receptrovatunkkal is Görögországot vesszük célba, és míg képzeletben Krétára látogatunk, addig a konyhában elkészíthetjük a leghíresebb görög fogásokat a leírások segítségével.

Belföldön is szétnézünk, mégpedig a legszebb és legérdekesebb kastélyokat és várakat látogatjuk meg Magyarországgal foglakozó rovatunkban, de lesz szó a világ tíz legextrémebb úti céljáról is.

Hamarosan kezdődik a vízilabda világkupa, ezért átnézzük a sport legfontosabb szabályait és történetét, illetve olvashatsz egy szerelmespárról is, akik gyerekkorukban levelezőtársak voltak, és több évtized levelezés után találkoztak először személyesen.

Természetesen ebben a hónapban sem maradhatnak el a már megszokott állandó rovataink, így az írásbeli nyelvvizsgákra felkészítő feladatsorok, és a hallás utáni értést ellenőrző feladatok sem. Lesznek idiómák és vonzatos igék, ezúttal iskola és oktatás témában, illetve szókincsfejlesztés Magyarországgal kapcsolatban.

A magazinban most is megtalálod a híreket, celeb pletykákat, tudományos és technikai újdonságokat, és az állatvilággal kapcsolatos cikkeinket is.

795 Ft
Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2019 augusztusi száma! Keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben, benzinkutakon és postahivatalokban! 
795 Ft

Címlapunkon sokak kedvence, Danny DeVito kapta ebben a hónapban a főszerepet, róla, legismertebb filmjeiről és pályafutásáról is olvashatsz a magazinban.

Tudomány és technika rovatunkban olvashatsz egy fantasztikus magyar találmányról, egy kesztyűről, amely segítségével a vakok bármilyen nyomtatott szöveget el tudnak olvasni.

Egészség rovatunkból megtudhatod, hogy a hideg beköszöntével, hogyan tudsz védekezni a megfázás ellen, és milyen trükkökkel és praktikákkal tudod erősíteni az immunrendszered.

Phrasal Verbs összeállításunkban most a Halloween-hez kapcsolódóan nézünk meg vonzatos kifejezéseket, szókincsfejlesztő leckékben pedig a nagy világvallásokról lesz szó.

A „Mindennapi angol” e havi epizódjában a vészhelyzeteket járjuk körül, és megtanulhatod, hogy hogyan kell rendőrt és mentőt hívni, ha véletlenül valami baj lenne, vagy egy baleset szemtanúja lennél.

Természetesen ebben a hónapban sem maradnak el megszokott rovataink, így lesznek hírek a nagyvilágból, celeb pletykák, a magazin második felében pedig írásbeli és szóbeli nyelvvizsgára felkészítő feladatok is alap-, közép- és felsőfokon is, természetesen megoldókulccsal és letölthető hanganyagokkal.

Jó tanulást és kellemes kikapcsolódást kívánok!

795 Ft
Már kapható a nyomtatott magazin 2019 szeptembei száma is, közel 60 perc letölthető hanganyaggal. 
795 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Címlapunkon ezúttal Javier Bardem látható, akiről életútrovatunkban olvashatsz, illetve összegyűjtöttük néhányat a legismertebb filmjei közül, amelyeket mindenképpen érdemes megnézned. Javier Bardem nemzetközi karrierje akkor indult be, amikor tökéletesítette angoltudását … szóval mindenképpen érdemes energiát fektetni neked is a nyelvtanulásba.

Receptrovatunkban megnézzük, hogy az ünnepi maradékokból milyen finomságokat lehet készíteni, hogy semmi ne vesszen kárba, míg Magyarországgal foglakozó cikkünkben bemutatjuk a legszebb budapesti köztereket.

Beszélünk még a korcsolyázásról, a Hong-Kong-i „koporsólakásokról” és ellátogatunk Glasgow-ba is.

Szókincsfejlesztő rovatunk ezúttal a telefonokkal és a telefonálással foglalkozik, míg idiómáinkat felváltják a phrasal verb-ök, őket is tematikusan rendezve találod a magazinban, az új évet utazással kapcsolatos kifejezésekkel indítjuk útjára.

Nem csak az idióma, de az üzleti angol rovatunk is megújult, 2018 januárjától HR, azaz emberi erőforrás témában fogunk mini leckéket írni neked.

Természetesen most is megtalálod megszokott rovatainkat, így lesznek hírek, celeb pletykák, érdekességek a tudomány és technika világából, nyelvtan, hallás utáni értést és olvasást mérő feladatsorok is.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 12.
Tanárként ilyet kerestem évek óta és soha nem találtam! Köszönöm, hogy végre elérhető egy ilyen kiadványt!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 19.