Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
06-1/783-0207

Angol-Magyar Magyar-Angol Gyerekszótár *Új Kiadás

Ár:
5.990 Ft (5.705 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2020. január 24.
Elérhetőség: Raktáron
* 7-12 éves, kezdő nyelvtanuló gyerekeknek készült, általános iskolai tanárok és pedagógiai szakértők bevonásával
* szisztematikusan vezeti be a gyerekeket az eredményes szótárhasználatba
* egy kötetben mindkét irányt tartalmazza
* irányonként több, mint 3000 címszó, és több, mint 5000 példa és kifejezés - ez a gyerekek teljes korosztályos szókincsét lefedi
* Hessky Regina, Mozsárné Magay Eszter, P. Márkus Katalin, Iker Bertalan: valamennyi szerzője megkapta a Kiváló Magyar Szótár díjat
* kék címszavak és ekvivalensek segítik a könnyű keresést és megértést
* tematikus rajzok, magyar-angol szójegyzékkel, és több mint 500 szemléltető rajz támogatja a vizuális tanulást
* fényképekkel illusztrált, országismereti információs ablakok
* játékos beszédszituációk és nyelvtani magyarázatok, a gyerekek számára könnyen érthető formában
* a címszavak után az angol címszavak kiejtése
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hasonló termékek

4.995 Ft

A kiindulás a jól bevált egynyelvű Oxford Wordpower Dictionary szóanyaga, hiszen a kétnyelvű változat azoknak a magyar tanulóknak készült, akik nyelvi tanulmányaik során a középhaladó szintet célozzák meg, és távlatban az érettségire, felvételire, vagy
valamelyik nemzetközi vagy magyar nyelvvizsgára készülnek.

4.990 Ft

A PONS Képes szótár - Angol az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben! Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül impulzív, színes képekkel tanító szótár elsődleges feladata, hogy áttekinthető, tematikus szerkezetével, látványos ábrázolásával minél könnyebbé, hatékonyabbá, s ami talán a legfontosabb: élvezetessé tegye a szótanulást.

4.490 Ft
Tematikus szótár kezdő és középhaladó szinten lévő nyelvtanulóknak! 
3.630 Ft

A dobozban 100 képes szókártya, és egy játékötleteket tartalmazó füzet található. A kártyák segítségével a gyermek könnyen elsajátíthat 100 alapszót, melyekkel megalapozhatja a későbbi nyelvtanulását.

 

2.950 Ft

Napjainkban a gyermekek egyre korábban kezdenek el angolul tanulni, sokakhoz már születésüktől kezdve angolul beszélnek a szüleik, vagy angol nyelvű bölcsődébe, óvodába járnak. A gyermekvállalás, gyermeknevelés speciális nyelvét gyűjtötte össze ez a szótár, hogy megkönnyítse a szülők, és az ezt a korosztályt tanító pedagógusok munkáját. Megtalálhatók benne a gyereknyelv szavai is, amire a mindennapi angolul beszélgetésben szükség lehet, mint például a játékok, mesealakok nevei, vagy a gyermekgondozási kellékek máshol nem könnyen fellelhető elnevezései. 

2.590 Ft
A szókártyák segítségével bárhol fejlesztheted nyelvtudásod és könnyen memorizálhatod az adott nyelv szókincsét. A kártyákon az angol szó mellett két példamondat is szerepel, illetve a kártyák hátlapján mindezek magyar megfelelője.
2.490 Ft

Az angol ma már világnyelvnek számít, amit több mint 600 millió ember beszél, ráadásul a világ 53 országának a hivatalos nyelve. Az angol az életünk minden területére behatolt, találkozunk vele munkánk során, de emellett nélkülözhetetlen külföldi kirándulások esetében, a kereskedelemben és az üzleti életben is. 

Az  Angol–magyar diákszótár nemcsak az iskolában és otthon nyújt segítséget a nyelvtanuláshoz, de a nyelviskolában is megállja a helyét. 20 000 címszó mellett a szótár 5000 példát is tartalmaz, amelyek a címszavakhoz kapcsolódnak.  A kiadvány gondosan összeválogatott aktuális szókincset  és rövid nyelvtani áttekintést tartalmaz. A szótár kiváló segítséget nyújt a nyelvtanuláshoz az általános iskolák alsótagozatos diákjai számára is. A szótár segítségével megkönnyítheti és sokkal élvezetesebbé teheti gyermeke számára a nyelvtanulást. 

2.100 Ft

Használhatod a kártyát otthon, de az utcán, villamoson, buszon vagy sorban állva a közértben is. Már üzleti témában is! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!