Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ár:
795 Ft (757 Ft + ÁFA)
Menny.:db

2018 áprilisi szám - X évfolyam 4. szám

Ár:
795 Ft (757 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kiadó: 5perc Media Kft.
Várható szállítás: 2020. szeptember 28.
Elérhetőség: Raktáron

Címlapunkon Antonio Banderast láthatod, aki a most forgatott Picasso életéről szóló film főszereplője. A XX. század egyik legnagyobb hatású festőjéről is olvashatsz, illetve egy Banderas-interjút is találsz a lapban.

Utazásrovatunkkal ezúttal a Kanári-szigetekre látogatunk, enni pedig a szabadban fogunk, amelyhez remek és gyors piknikrecepteket készítettünk.

A közelmúltban elhunyt Stephen Hawkingról és munkásságáról is olvashatsz, de találsz képes összeállítást a navajo indiánok életéről is.

Vonzatos igéinket ezúttal a pénz témájára fűztük fel, míg szókincsünket a ház körüli munkák és problémák témakörében fejlesztjük.

Természetesen ebben a hónapban sem maradnak el a már megszokott hírek, celeb pletykák, tudományos és technikai érdekességek, illetve az igaz történetek sem.

Nyelvvizsgára, érettségire készülők továbbra is megtalálhatják az írásbeli és hallás utáni vizsgákra felkészítő feladatsorokat, illetve az üzleti angol tananyagokat is.

Aki pedig személyesen szeretne velünk egy intenzív hetet eltölteni, várjuk szeretettel május 3-10. között az immár harmadszorra megrendezett szicíliai 5 Perc Angol táborban! Gyerekeknek külön angolos programmal készülünk. A programmal kapcsolatban további részleteket weboldalunkon találsz.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk