2018 júliusi szám - X évfolyam 7. szám

Ár:
795 Ft (757 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Rohan az idő, immár 7. havi lapszámunkat tartod a kezedben, és remélem neked is sikerült pár napot pihenéssel töltened. Ahogy korábban is mondtam, nyáron mindig több idő jut nyelvtanulásra és nyelvgyakorlásra is, így érdemes minden nap – akár csak egy-két rövid cikk erejéig – elővenni a magazint.

Ebben a hónapban kiemelten foglalkozunk a 90-es évek végénnek legnépszerűbb tévésorozatával, az idén 20 éves Sex and the City, azaz a Szex és New York című műsorral, így nem csak magáról a show-ról, de a főszereplőről, Sarah Jessica Parker életéről és munkásságáról is olvashatsz ebben a lapszámban.

Utazásrovatunkkal is természetesen a Nagy Almába látogatunk, és a top 10 érdekességet is erről a városról gyűjtöttük neked össze.

Receptrovatunkban ezúttal fantasztikus – ám mégis egyszerűen elkészíthető – süteményeket mutatunk be, de olvashatsz egy új csodajárgányról, és a világ egyik legnépszerűbb sportjáról, a strandröplabdáról is.

Természetesen ebben a hónapban sem maradnak el a megszokott rovatok, így lesznek hírek, pletykák, állatos történetek, stílustippek is. Olvashatsz egy 80 éves nagymamáról is, aki fejébe vette, hogy egyetemre megy és lediplomázik, amit hajlott kora ellenére meg is tett.

Nyelvvizsgára és érettségire készülők most is megtalálják felkészítő feladatsorainkat (alap-, közép- és felsőfokon is), mind a vizsgák szóbeli, írásbeli és hallás utáni értést ellenőrző részéhez.

Folytatjuk phrasal verb, azaz vonzatos igékkel foglalkozó sorozatunkat is: ezúttal mindennapi tevékenységeinkkel kapcsolatos kifejezéseket tanulunk meg.

Ha a magazin mellett szeretnéd még tovább gyakorolni és fejleszteni a nyelvtudásod, látogass el weboldalunkra is, ahol több tízezer leckével, hanganyaggal és feladattal gyakorolhatod az angolt nap mint nap!

Menny.:db
További információk a termékről