2018 szeptemberi szám - X évfolyam 9. szám

Ár:
795 Ft (757 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Sajnos vége a nyárnak, és mire a kezedben tartod ezt a lapszámot, már lehet, hogy elkezdődött az iskolaév is. Bár nekem a nyár messze a legkedvesebb évszakom, de az ősz mindig sok izgalmat tartogat, hiszen a legtöbben ilyenkor vágnak bele (újra) a nyelvtanulásba, így nekünk fontos feladatunk, hogy a kezdeti lelkesedést életben tartsuk, egész éven át sok érdekes olvasmánnyal, feladattal és tanulnivalóval.

Erre a hónapra is számos szórakoztató és hasznos témát hoztam nektek, kezdve a címlapsztárunkkal, Sir Patrick Stewarttal, akinek az életéről és filmjeiről is olvashatsz a magazinban.

Utazás- és receptrovatunkkal is Görögországot vesszük célba, és míg képzeletben Krétára látogatunk, addig a konyhában elkészíthetjük a leghíresebb görög fogásokat a leírások segítségével.

Belföldön is szétnézünk, mégpedig a legszebb és legérdekesebb kastélyokat és várakat látogatjuk meg Magyarországgal foglakozó rovatunkban, de lesz szó a világ tíz legextrémebb úti céljáról is.

Hamarosan kezdődik a vízilabda világkupa, ezért átnézzük a sport legfontosabb szabályait és történetét, illetve olvashatsz egy szerelmespárról is, akik gyerekkorukban levelezőtársak voltak, és több évtized levelezés után találkoztak először személyesen.

Természetesen ebben a hónapban sem maradhatnak el a már megszokott állandó rovataink, így az írásbeli nyelvvizsgákra felkészítő feladatsorok, és a hallás utáni értést ellenőrző feladatok sem. Lesznek idiómák és vonzatos igék, ezúttal iskola és oktatás témában, illetve szókincsfejlesztés Magyarországgal kapcsolatban.

A magazinban most is megtalálod a híreket, celeb pletykákat, tudományos és technikai újdonságokat, és az állatvilággal kapcsolatos cikkeinket is.

Menny.:db
További információk a termékről