2018 októberi szám - X évfolyam 10. szám

Ár:
795 Ft (757 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Címlapunkon sokak kedvence, Danny DeVito kapta ebben a hónapban a főszerepet, róla, legismertebb filmjeiről és pályafutásáról is olvashatsz a magazinban.

Tudomány és technika rovatunkban olvashatsz egy fantasztikus magyar találmányról, egy kesztyűről, amely segítségével a vakok bármilyen nyomtatott szöveget el tudnak olvasni.

Egészség rovatunkból megtudhatod, hogy a hideg beköszöntével, hogyan tudsz védekezni a megfázás ellen, és milyen trükkökkel és praktikákkal tudod erősíteni az immunrendszered.

Phrasal Verbs összeállításunkban most a Halloween-hez kapcsolódóan nézünk meg vonzatos kifejezéseket, szókincsfejlesztő leckékben pedig a nagy világvallásokról lesz szó.

A „Mindennapi angol” e havi epizódjában a vészhelyzeteket járjuk körül, és megtanulhatod, hogy hogyan kell rendőrt és mentőt hívni, ha véletlenül valami baj lenne, vagy egy baleset szemtanúja lennél.

Természetesen ebben a hónapban sem maradnak el megszokott rovataink, így lesznek hírek a nagyvilágból, celeb pletykák, a magazin második felében pedig írásbeli és szóbeli nyelvvizsgára felkészítő feladatok is alap-, közép- és felsőfokon is, természetesen megoldókulccsal és letölthető hanganyagokkal.

Jó tanulást és kellemes kikapcsolódást kívánok!

Menny.:db
További információk a termékről