2018 decemberi szám - X évfolyam 12. szám

Ár:
795 Ft (757 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Elérkeztünk 2018. utolsó magazinjához! Nagyon izgalmas volt mind a 12 lapszámunk, és remélem ti is legalább annyira élveztétek a tanulást, mint amennyire mi szerettük készíteni a cikkeket.

Az ünnepek közeledtével természetesen mi is készültünk néhány karácsonyi és újévi témával, így kiderül, hogy mit csinál Mikulás az év 364 napján, hogyan ünneplik a karácsonyt Magyarországon, és olvashatsz a tíz legfurcsább szilveszteri szokásról is.

Megemlékezünk a közelmúltban elhunyt Stan Leeről, évszázadunk talán egyik legnagyobb zsenijéről, a fantasztikus mesélőről és képregény-rajzolóról, akinek többek között Pókembert, Amerika Kapitányt, a Vasembert és még sok-sok szuperhőst köszönhet a világ.

Címlapunkon ezúttal Vincent Casselt láthatod, ő jelenleg a franciák egyik leghíresebb és legkeresettebb színésze, akinek új filmjéről és életútjáról is olvashatsz a lapban.

Természetesen most sem maradnak el állandó rovataink, így lesznek hírek, celeb pletykák, érdekességek a fitnesz és egészség világából, technikai újdonságok, receptek és állatos történetek is.

Nyelvvizsgára és érettségire készülők pedig alap-, közép- és felsőfokon is találnak gyakorló-feladatsorokat (megoldókulccsal), mind az írásbeli, mind a hallás utáni értés gyakorlásához és fejlesztéséhez.

Menny.:db
További információk a termékről