Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ár:
750 Ft (714 Ft + ÁFA)
Menny.:db

2017 novemberi szám - IX évfolyam 11. szám

Ár:
750 Ft (714 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kiadó: 5perc Media Kft.
Elérhetőség: Raktáron

Szinte hihetetlen, de már csak egy hónap hiányzik, és itt az év vége, és ahogy az lenni szokott, mostantól kezdve egyre sűrűbben jelennek meg a lapszámok is.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Novemberi számunk címlapján Kevin Spacey-t láthatod, akiről életút rovatunkban olvashatsz, illetve a filmajánlóban megtalálod legújabb – nagyon izgalmas, igaz történetet feldolgozó – filmjéről szóló összefoglalónkat is.

Ebben a lapszámban kiemelt szerepet kaptak a hírhedt magyar betyárok, így olvashatsz Sobri JóskárólRózsa Sándorról és természetesen a Viszkisről is. Sőt, a róla szóló, nagyon látványos filmről is találsz egy érdekes írást.

Receptrovatunkban őszi finomságokat találsz, míg utazásrovatunkkal ezúttal Brüsszelbe látogatunk. Megnézzük, hogy milyen programokat érdemes tervbe venni a téli Budapesten.

E hónapban foglalkozunk a diszlexiával is, amelynek forradalmi gyógymódját találták meg napjainkban.

Szókincsfejlesztő leckénkben a számítástechnika témáját járjuk körbe, míg az idióma rovatban gondolkodással, és az elménkkel kapcsolatos kifejezéseket tanulunk meg.

Lesz most is nyelvtan, ezúttal a mellékneveket és a melléknévfokozást járjuk körbe.

Végül, de nem utolsósorban tippeket és tanácsokat adunk ahhoz, hogyan oldd meg könnyedén a fordítási feladatokat a nyelvvizsgákon.

Természetesen most is lesznek hírek, celeb pletykák, érdekességek a tudomány és technika világából, illetve képleírás is.

Ne feledd, hogy a szövegek nagy részét meg is hallgathatod okostelefonnal, vagy számítógépre letöltve is, így nem csak a hallás utáni értést, de a kiejtést is tudod gyakorolni.

Jó tanulást kívánok!

Szalai Nóri 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk