Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
06-1/783-0207

Key To A Successful Exam (Ecl B2) Bővített, Átdolgozott kiadás

Ár:
5.880 Ft (5.600 Ft + ÁFA)
Kiadó: Akadémiai Kiadó
Várható szállítás: 2019. június 24.
Elérhetőség: Raktáron

Felkészítő tankönyv a középfokú angol nyelvvizsgára

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A könyv célja, hogy felkészítse a nyelvtanulókat a középfokú "B2"-es szintű angol nyelvvizsgára és az emelt szintű angol érettségire. A kurzuskönyv 13 fejezetet tartalmaz melyek több mint 70 kisebb, a nyelvvizsgákon leggyakrabban előforduló témakört dolgozzák fel. Minden fejezet tartalmaz kidolgozott képleírásokat, tipikus esszé és levélformákat, valamint nyelvtani gyakorlatokat. A könyvben közel 30 nyelvvizsga szintű listening és reading feladat található.

Hasonló termékek

5.900 Ft

Brit angol a középiskolai érettségihez és felnőttoktatáshoz 6 szinten * A1-től C1 szintig

Előzetes angol tudással egyáltalán nem rendelkező tanulóknak nyújt teljes nyelvi alapozást, ideális igazi kezdő tankönyv lassabb haladásra vágyóknak. Az 'Everyday English' feladataiban a funkcionális nyelv jelenik meg, a kifejezések elsajátításával a tanulók gyakorlati, azonnal felhasználható tudáshoz jutnak.

Friss és naprakész tartalmak.
Az eddigieknél is nagyobb hangsúly a helyes kiejtés fejlesztésére.
CD-ROM
ingyenes segédanyagok a tanár és a diák számára: tanmenetek, szójegyzékek, nyelvtani összefoglalók és teszte

5.365 Ft
Megérkezett a sikeres English File tankönyvsorozat 1. szintjének felújított, átdolgozott kiadása a New English File Elementary. Az új kiadáshoz már videókazetta is elérhető, valamint a kulcsos munkafüzethez MULTIROM tartozik, melyen a kiadványhoz kapcsolódó hanganyag, és multimédiás kiegészítő is található.
5.365 Ft 4.059 Ft
Az egyik legkedveltebb tankönyvsorozat, mely elsősorban kommunikatív módszertanának és humorának köszönheti sikerét.
A motiváló szövegek és témák beszédre késztetik a tanulókat, a nyelvtan, szókincs és kiejtés integrált fejlesztése pedig kiváló alapokat nyújt a magabiztos nyelvhasználathoz.
 
5.365 Ft 4.059 Ft

New English File Pre-Intermediate SB - Népszerű angol nyelvkönyv nyelviskoláknak és középiskoláknak

 

6.990 Ft
A Solutions legfontosabb érdeme az, hogy minden lecke elvégzése sikerélményt nyújt a tanulóknak. Motivációjukat érdekes témákkal és olvasmányokkal tartja fenn, miközben kommunikációs lehetőségek sokaságát kínálja fel, ahol a diákok a frissen megszerzett szókincset és ismereteket felhasználva fejezhetik ki gondolataikat, akár szóban, akár írásban. Olyan témákat vonultat fel, melyek kifejezetten a középiskolás korosztály érdeklődésének felelnek meg, ezért szívesen beszélnek róluk. Ehhez a könyv biztos támogatást nyújt nyelvtani szerkezetekkel és szókincsben. A1-C1 szint.
 
7.000 Ft
A világ legnépszerűbb, jól bevált és megbízható angol nyelvkönyv sorozata, mely mindig kész a megújulásra, immár harmadik és negyedik kiadásban!
Bizonyított, kipróbált módszertanával a Headway az egyik legmegbízhatóbb nyelvkönyv.
Az erős nyelvtani fókusz, az átlátható és jól átgondolt szókészlet, valamint az integrált készségfejlesztés garantálják, hogy a tanórákon, a gyakorlatban is jól működnek a leckék.
Az állandó megújulás biztosítja a tananyag frissességét, a kiegészítő komponensek nagy választéka -immár új digitális tananyaggal- pedig a minden területre kiterjedő gyakorlási lehetőséget.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő