Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ár:
3.450 Ft (3.286 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Szóbeli feladatok angol alapfokú nyelvvizsgára - virtuális melléklettel

Ár:
3.450 Ft (3.286 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 9789630595513
Várható szállítás: 2020. július 09.
Elérhetőség: Raktáron

Az alapfokon vizsgázók sokszor nehezen szólalnak meg, mert nem eléggé magabiztosak a mondatalkotásban, a szókincsben, s főleg a kiejtésben.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az alapfokon vizsgázók sokszor nehezen szólalnak meg, mert nem eléggé magabiztosak a mondatalkotásban, a szókincsben, s főleg a kiejtésben. Gyakorlókönyvünk e hiányosságok leküzdésében kíván segítséget nyújtani. A vizsgakövetelményeknek megfelelő feladatokkal jól adaptálható kifejezéseket és mondatszerkezeteket, megfelelő szókincset sajátíthat el a felkészülő, és az audio hanganyagnak köszönhetően helyes és biztos kiejtésre is szert tehet. A könyv újdonsága, hogy kétnyelvű: minden szöveget angolul és magyarul is megad, így kiválóan alkalmas a hatékony önálló felkészülésre. A gyakorlókönyvet minden ismert és kedvelt (BME, ECL, EURO, ORIGÓ, TELC) szóbeli nyelvvizsgára való felkészüléshez ajánljuk, hiszen e vizsgarendszerek alapfokú feladattípusai lényegében megfelelnek egymásnak. Kötetünk elsősorban a vizsgázni szándékozók számára készült, de haszonnal forgathatják azok is, akik szinten szeretnék tartani alapfokú nyelvtudásukat. A feladatok a Közös Európai Referenciakeret B1-es szintjének felelnek meg.

A kötet tartalma:             
- Ismerkedő beszélgetések            
- Képek-témák /15 témakör, 45 színes kép, témakörönként 90 szó szószedetben
- Képek összehasonlítása           
- Képsorozatok            
- Szituációs feladatok
- Nyelvtani összefoglaló
- Hasznos kifejezések

A hanganyag a www.akademiaikiado.hu weboldalról (a virtuális mellékletek menüpontban) a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Hasonló termékek