Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ár:
10.000 Ft (10.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

TÁMOGATÁS - 10.000 Ft

Ár:
10.000 Ft (10.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

SEGÍTSÜNK EGYMÁSNAK! Ezzel is támogathatod, hogy folyamatosan továbbra is biztosítani tudjuk az ingyenes tananyagokat és élő órákat.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ahogy azt már korábban említettem, nagyon nehéz döntést kellett hoznunk, hiszen a jelenlegi helyzetben a vevőink, a kollégáink és saját egészségünk érdekében leállítottuk webáruházunk minden csomagrendelését, és a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin is csak digitálisan jelenik meg áprilisban, viszont mindenki számára minden kötelezettség nélkül teljesen ingyenesen elérhető lesz.

Szeretnénk ezzel is – illetve folyamatos új online tartalmakkal, rendszeres élő órákkal (kiegészítve iskolásoknak és érettségizőknek szóló anyagokkal) – segíteni mindenkinek, minden otthonról tanulni kényszerülő diáknak, minden tanulni és gyakorolni vágyónak, illetve tanárnak abban, hogy az időt hasznosan, tanulással és önfejlesztéssel tudják eltölteni.

Ha csatlakoztok Facebook oldalunkhoz is, akkor ott tudjátok követni a rengeteg új lecke és feladat mellett a kezdőknek szóló tévésorozatunkat is, illetve a NAPI INGYENES ÉLŐ ÓRÁKAT is, amelyeket én tartok folyamatosan, és bármikor vissza is nézheted őket.

Ebben a nagyon nehéz helyzetben nem adjuk fel, és az egész csapatunk fáradhatatlanul dolgozik, hogy minden tudásszint és korosztály számára, minden formában elérhetővé tegyünk a tanulás és az együtt tanulás lehetőségét minden nap, megszakítás nélkül.

Az utóbbi napokban többszázan kérdeztétek, hogy hogyan tudnátok támogatni, és nagyon meghatódtunk az összefogás erején, és azon, hogy most ti szeretnétek nekünk segíteni.

Nem szoktunk soha semmit kérni, sőt immár két évtizede tartjuk életben az 5 Perc Angolt, folyamatosan növekedve mindenki számára ingyenesen lehetővé téve a tanulást. Eddig több, mint 4000 ingyenes napi leckét küldtünk ki, 12.000 ingyenes lecke van a weboldalon, több mint 1500 órányi, rádióstúdióban, színészekkel felvett hanganyagot lehet tőlünk szintén ingyenesen letölteni, illetve közel 400 interaktív tesztet is meg tudtok csinálni az oldalunkon.

 Soha nem kértünk semmit, és továbbra is önkéntesen dolgozunk, illetve ajánlunk fel mindent ingyenesen, viszont ahhoz, hogy a rendszert (csapatot, technikát, képet és hanganyagot) megszakítás nélkül, a megnövekedett igényeket is szem előtt tartva fenn tudjuk tartani folyamatosan, mindenki számára elérhetően, segítségre van szükségünk.

Ha lehetőséged engedi, bármilyen kis tamogatássl te is hozzá tudsz járulni ahhoz, hogy folytathassuk így a munkánkat.

Nagyon szépen köszönjük! 

Szalai Nóri

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk